TINTEN/BLINDEREN

Helderzicht glasfolie voor personenwagens & bedrijfswagens

Er zijn een aantal belangrijke voordelen om een auto te voorzien van glasfolie. Allereerst de warmtewering. Onze folies zijn namelijk warmtewerend tot maar liefst 60%! Hierdoor hoeft de airco niet op volle toeren te draaien en wordt het verbruik van uw auto verlaagd. Daarnaast is het voor u èn uw kinderen achterin de auto een stuk prettiger reizen. Daarnaast zorgt de zon, zowel in de winter als in de zomer, voor een hinderlijke straling en schittering in de auto. De glasfolies die Helderzicht hanteert, hebben bijzondere zonwerende eigenschappen, waardoor dit probleem aanzienlijk wordt verminderd. De zonwering gaat tevens verkleuring tegen van spullen die in de auto liggen. Alle folies beschikken namelijk over een UV-filter van 99%.

Inkijkwering is een belangrijke reden om uw auto van glasfolie te voorzien. Bedrijfswagens en zeker ook personenwagens zijn vaak een etalage voor dieven. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste folie voor een optimale inkijkwering. De inkijk kan namelijk, afhankelijk van de tint, tot een minimum worden beperkt. Het zicht, van binnenuit naar buiten toe, blijft bewaard. Uw spullen worden zo optimaal beschermd tegen dieven.

Wanneer u last heeft van een huid- en/of zonneallergie, bieden onze glasfolies de juiste oplossing voor u. Met een schriftelijke bevestiging van uw huisarts is het mogelijk om de voorruit en voorportier ruiten te voorzien van een glasfolie die donkerder is dan officieel is toegestaan volgens de huidige wet- en regelgeving. Er zijn momenteel ook glasfolies beschikbaar met een hoge lichtdoorlaatbaarheid die over dezelfde voordelen beschikken.

Werkwijze

Helderzicht autoglas heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van kwalitatieve glasfolies die speciaal zijn ontworpen voor autoruiten. Onze manier van werken zorgt voor een optimale en perfecte montage. De kwaliteit wordt constant bewaakt en gewaarborgd.

Voor de plaatsing van glasfolie op de portier ruiten van zowel personenwagens als bedrijfswagens, worden allereerst met uiterste zorg de deurpanelen aan de binnenkant gedemonteerd. Vervolgens worden de ruiten eruit gehaald. De volgende stap in het proces is het monteren van de juiste folie in een speciale ruimte. In deze ruimte kan er stofvrij worden getint. U zult dan ook niet het verschil kunnen zien tussen standaard privacy glas en de autoruiten die door ons zijn voorzien van glasfolie. Vervolgens worden de portier ruiten in een speciaal drooghok gezet. Dit versnelt het droogproces en zorgt voor een optimale hechting van de folie op de ruit. Na enkele uren worden, de van folie voorziene portier ruiten, met zorg weer ingebouwd.

Houdt er rekening mee dat uw auto minimaal een dag bij ons staat. De achterruit wordt niet gedemonteerd en heeft daardoor een langere droogtijd nodig, net als de vaste carrosserie

Uit ons assortiment
FG 70 De FG 70 is een folie met een lichtdoorlating van 70%. Deze folie mag op alle ruiten worden geplaatst, OOK op de voorportieren en voorruit. In de regel geldt namelijk dat de voorportieren en voorruit een minimale lichtdoorlaatbaarheid van 50% moeten hebben. Met de FG 70 valt dit binnen de wettelijke eisen.

FG 50 De FG 50 is een folie met een lichtdoorlating van 50%. Deze folie mag vanaf de B-style worden gemonteerd. Dit houdt in vanaf de achterportieren tot en met de achterruit, mits de auto beschikt over een rechterbuitenspiegel.

FG 30 De FG 30 is een folie met een lichtdoorlating van 30%. Deze folie mag vanaf de B-style worden gemonteerd. Dit houdt in vanaf de achterportieren tot en met de achterruit, mits de auto beschikt over een rechterbuitenspiegel.

FG 20 (meest gebruikt) De FG 20 is een folie met een lichtdoorlating van 20%. Deze folie mag vanaf de B-style worden gemonteerd, mits de auto beschikt over een rechterbuitenspiegel.

FG 05 (meest gebruikt inkijk bestelbussen) De FG 05 is een folie met een lichtdoorlating van 5%. Deze folie mag vanaf de B-style worden gemonteerd, mits de auto beschikt over een rechterbuitenspiegel. De FG 05 is een ideale folie voor bedrijfswagens. De inkijk wordt namelijk tot een minimum beperkt. De genoemde glasfolies zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar iets anders, neem dan gerust contact met ons op.

Onze werkplaats voor het tinten van autoruiten bevindt zich in Breda

Bij tijdig reserveren is er kostenloos(buiten de brandstof) een leenauto beschikbaar.

Bel voor meer informatie met 013-5799701

Call Now ButtonNeem nu contact met ons op